| |

 

Ekskluzivni restoran "Konoba"

Za posebne trenutke preporučuju se gastronomski specijaliteti u prijatnoj atmosferi ekskluzivnog restorana Konoba. Restoran se nalazi na prvom spratu Hotela Fortuna i smještajnog je kapaciteta do 280 mjesta. Restoran Konoba posjeduje i H.A.C.C.A.P.licencu.

U prijatnom i opuštajućem ambijentu, uz bogatu ponudu hrane i pića, te ljubazno osoblje restorana, goste u veče zabavlja i živa muzika.

U Konobi se mogu organizovati:

  • Poslovni ručkovi
  • Sastanci, seminari, prezentacije,
  • Vjenčanja, krštenja, male i velike mature, te ostale svečanosti.     

Dobar zalogaj uz toplu atmosferu i prijatnu muziku, učiniće Vas stalnim gostom našeg restorana...

 

 

Restoran brze hrane "McFort"

Nalazi se u prizemlju Hotela Fortuna, kapaciteta 100 do 150 mjesta. Savremeno i luksuzno opremljen predstavlja prelijep ambijent za razne namjene i prilike.

U sklopu ovog restorana nalazi se velika dječija igraonica, pogodna za igru, druženje i proslave dječijih rođendana. Igraonica ima mnogo zanimljivih sadržaja, a po želji mogu se angažovati i animatori. U drugom dijelu restorana je prostor za roditelje djece. Restoran u ponudi ima veliki izbora pića i ukusne hrane iz hotelske kuhinje.

Po potrebi, u dogovorenim terminima, ovaj prostor se u brzom vremenskom roku može pretvoriti u salu za prezentacije preduzeća sa adekvatnom pratećom opremom za te prilike.

Neka Vaša proslava bude naš zadatak...

 

Konferencijska sala

U sklopu svog sadržaja, Hotel Fortuna**** nudi konferencijsku salu kao prostor za održavanje sastanaka, seminara, prezentacija.... Posjedujemo svu prateću opremu koju ustupamo.

 

 

Wine Club

S ciljem obogaćivanja vinske kulture u našem okruženju otvorili smo vinoteku, koja svim posjetiocima istančanog ukusa za vrhunska vina, nudi mogućnost uživanja u velikom izboru prestižnih domaćih i stranih vina, šampanjaca te drugih pića.
„Wine club“ je idealno mjesto za druženje u ugodnom ambijentu i uz evergreen muziku uživo.

 

Kuhinja je opremljena najsavremenijim i najboljim uređajima, koji su potrebni za brzu i kvalitetnu kulinarsku uslugu. Kapacitet kuhinje je takav da istovremeno može da pruži uslugu za goste tri restorana:

Mc Fort  - restoran brze hrane u prizemlju centra  sa 150 mjesta,
Konoba   - eksluzivni  restoran na prvom spratu sa 280 mjesta,

Pored navedenih djelatnosti, ova moderna kuhinja pruža i usluge pripreme toplog obroka za sva preduzeća, te vrši  dostavu na dogovorene lokacije.
Iskusni kuhari napraviće za Vas razne vrste specijaliteta u zavisnosti od prilike i povoda.